Pages

20 Oct 2014

Menghitung hari


Terasa makin dekat pulak masanya..yee....saya menghitung hari.....menghitung hari nak buat operation betulkan kedudukan ovari...dan menghitung hari untuk buat IVF...terasa pulak debarannya....risau..takut semua ada....huhuhuh......

Operation 11/11/2014.....so maybe IVF paling cepat boleh buat pun awal tahun depan kan.....x per....masih ada masa untuk buat persediaan......tapi kalau lagi cepat lagi bagus kan....umur pun dah meningkat...dah tua dah nie....tak boleh ditangguh2...semoga dipermudahkan....

Bagi rakan2 blogger/FB Group/watsapp yang berTTC yang dah berjaya pregnant, saya ucapkan tahniah.....semua itu bagi semangat pada saya dan saya tahu yang saya tak berseorangan.....cuma lambat atau cepat saja rezeki yang tuhan nak bagi pada kita.......di akhir2 tahun ni saya berusaha untuk tidak terlalu tension dengan kerja, dengan staff dan dengan bos.....saya nak melalui hari2 dengan tenang......

6 comments:

nuriz iman said...

All the best anna..semoga dipermudahkan segala urusan..Amin..

Puan K said...

semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar hendaknya.. K pun Insya'Allah nak wat frozen transfer awal thn depan...

sweet tooth said...

Smg Allah permudahkan untuk anna... Amin...

Anna said...

Thanks semua :)good luck utk puan K

Nolly Aimewitue said...

Good luck Hana, InsyaAllah semua kan baik-baik saja..

Rahiza D. said...

Hi Anna, boleh tak kalau I nak join group whatsap ttc? I had both tubes closed due to ectopic.. Really need motivation and advice from you ladies. My contact; 0192798198 Rahiza